Принцезата Џорџија и светкавиот бисер /книга бр.15

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Принцезата Џорџија направи прекрасен букет за посебната принцеза. Но лошите принцези Диамонда и Груела велат дека е нивна идеја! Може ли магичниот бисер да помогне во откривањето кој ја зборува вистината?

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез / црно бели илустрации