Принцезата Џесика и белезицата за најверни другарки / книга бр.14

110.00 ден

Опис

Во училиштето за принцези се одржува Фестивал за пријателство! Принцезата Џесика сака да направи нешто посебно за нејзините пријатели. Но дали лошата принцеза Диамонда ќе расипе се?

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации