Принцезата Хана и малото црно маче /книга бр.19

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Здраво! Јас сум принцезата Хана и искрено се радувам што сме заедно во палатата на бисерите. Изабела, Луси, Грејс, Ели и Сара се возбудени исто како кмене … дали ги запозна? Тие се моите другарки од нашата соба – собата на лилјаните, ние се правиме заедно. Се радувам поради почетокот на учебната година.

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации