Принцезата Оливија и наметката од кадифе /книга бр. 16

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Училиштето за принцези има посетители – принцови! Принцезата Оливија сонува за принц кој што ќе се заљуби во неа. Но неместо во неа принцот се заљубува во Диамонда …

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации