Принцезата Луси и скапоценото кученце / книга бр.21

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Јас сум принцезата Луси и сум од спалната соба на лилјаните. Многу се радувам што ети си тука. Среќна сум што си ми другарка – и знам дека и Хана, Изабела, Грејс, Ели и Сара го мислат истото. А се разбира, најмногу сакам да сум со другарките кога треба да спортуваме во посебниот ден…

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации