Принцезата Лорен и дијамантскиот ѓердан / книга бр.17

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Принцезата Лорен се заљубува во прекрасен ѓердан на Годишната изложба на скапоцени камења. Но запаѓа во голема невоља со тоа… Ќе го реши ли тоа со магично стапче?

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез / црно бели илустрации