Принцезата Клое и прекрасното подздолниште / книга бр. 13

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Принцезата Клое едвај чека да го носи своето прекрасно подздолниште во Палатата на рубините. Но таа ја заборавила својата покана ! И кога принцезата Груела сака да позајми фустан, работите стануваат уште полоши …

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации