Принцезата Изабела и Снежнобелиот еднорог /книга бр.20

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Мила принцезо … особено сум среќна што и ти си тука, во Палатата на бисерите, заедно со мене и со моите другарки од собата на Лилјаните! Се викам принцезата Изабела. Претпоставувам дека ги запозна Хана, Луси, Грејс, Ели и Сара. А ги сретна ли и близначките – Дијамонда и Груела? Ако ги запозна – тогаш сигурно знаеш дека се ужасни!

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации