Принцезата Еми и златната кочија / книга бр.18

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Принцезата Еми е многу возбудена за натпреварот во танцување на крајот на семестарот! Дали ќе добие доволно тиара поени за да ја освои победничката панделка и возење со златната кочија?

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустации