Принцезата Ели и маѓепсаното срнче / книга бр.23

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Здраво како си?

Јас сум принцезата Ели. Јас сум од собата  на лилјаните. Досега вејојатно си ги запознала моите другарки Хана, Изабела, Луси, Грејс и Сара. Се надевам дека ги запозна, многу се добри, исто како и ти! Кога сме заедно, многу се забавуваме – се додека не се појават близначките ….

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации