Принцезата Грејс и златното славејче / книга бр.22

110.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Здраво убави принцези!

Се викам принцезата Грејс и мислам дека досега се запознавте со Хана, Изабела, Луси, Ели и Сара – заедно ја делиме собата на лилјаните. Прекрасно е! Замисли да мораш да ја делиш собата со Дијамонда и Груела – сигурно ќе најдеш жаби во чевлие или пајаци во влечките. Оооохххх! Зарем тоа не е грдо??

Дополнителни информации

Димензии

130/196 mm-76 страници /брош повез /црно бели илустрации