Приказни од не многу популарна журкаџика /книга бр.2

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Рецепт за катастрофа: 4 забави. Додади 2 пријателки и една симпатија. Подели со една лоша девојка што сака да ја УНИШТИ НИКИ. Добро измешај, стави ги дланките на очите, и врескај!

Дополнителни информации

Димензии

140/202mm -300 страници; брош повез