Приказни од една не многу умна сезнајка /книга бр.5

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Драга госпоѓице Сезнајка, мислам дека мојата непријателка шири озборувања за мене. Помош!

О, Боже!!! Драга, дали твојата непријателка има име што започнува на „Мек“ и завршува на „ензи“? Можеби ТИ можеш МЕНЕ да ми дадеш СОВЕТ!

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -348страници; брош повез