Приказни од една не многу талентирана поп ѕвезда /книга бр.3

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Во училиштето на Ники се одржува натпревар на таленти и Ники не може да дочека да започне со подготовките за танцување со нејзините БФФ, Клои и Зои, а со нејзините пејачки вештини да го импресионира Брендон, нејзиниот симпатија!
Но тогаш Ники дознава дека и нејзината вечна соперничка, Мекензи, исто така учествува на натпреварот и таа е предодредена да биде во центарот на вниманието.
Може ли смотаница како Ники да го прифати предизвикот на најпопуларната девојка во училиштето и да победи?

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -214 страници; брош повез