Приказни од една не многу среќна срцекршачка /книга бр.6

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Како да знаеш дека ѝ се допаѓаш на твојата симпатија,

Според Ники Максвел:

Сака да оди со тебе на најголемата игранка на годината.

(Апсолутно, сé уште има време да го поканиш.)

(О, боже… Што ако тој не рече да?!)

(О, боже…. Што ако оди со Мекензи?!!!!!)

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -341страници; брош повез