Приказни од една не многу гламурозна тв-ѕвезда /книга бр.7

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

ПРИКАЗНИ ОД ЕДНА НЕ-ТОЛКУ-ГЛАМУРОЗНА ТВ ЅВЕЗДА!

Седмото продолжение на дневникот на Ники Максвел!

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -341страници; брош повез