Приказни од еден не многу волшебен живот / книга бр.1

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Ново училиште. Нова главна девојка. Нова симпатија. Нов денвник, кому НИКИ целосно му се доверува.

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -300 страници; брош повез