Потемно

544.00 ден

Купете го овој производ и добијте 5 поени!

Опис

ДОЖИВЕЈТЕ ЈА СТРАСТА НА ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ РАСКАЖАНА СО ЗБОРОВИТЕ НА КРИСТИЈАН ГРЕЈ, ДОЖИВЕЈТЕ ЈА ПРЕКУ ВИТЕЛОТ НА НЕГОВИТЕ ЧУВСТВА, МИСЛИ И СОНИШТА.
Нивната врела и сензуална врска заврши со скршено срце и обвинувања, но Кристијан Греј не може да ја исфрли Анастасија Стил од главата. Решен е повторно да ја освои обидувајќи се да ги потисне своите најмрачни желби и потребата за целосна контрола, како и да ја сака Ана под нејзините услови.
Но, сѐ уште го прогонуваат ужасните моменти што гидоживеал во детството, а подмолниот шеф на Ана, Џек Хајд, очигледно ја сака само за себе. Може ли доктор Флин, психијатарот на Кристијан, да му помогне да се соочи со своите демони? Или пак, Елена, посесивната жена што го завела, и Лејла, поранешната потчинета која патолошки го обожава, ќе го одвлечкаат Кристијан во минатото?
А ако Кристијан успее повторно да ја заведе Ана, може ли еден толку мрачен човек воопшто да се надева дека ќе ја задржи?

Дополнителни информации

Димензии

147/210 mm- 579 стр.