Последното нешто што ми го кажа таа

420.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Непосредно пред својата смрт, бабата на Никола, Бети, ѝ шепоти дека на крајот од дворот се наоѓаат нејзините деца. Мајката на Никола, пак, тврди дека станува збор за бесмислени и неповрзани зборови изговорени од страна на жена што се наоѓа на смртна постела.

Но кога ќерката на Никола ќе пронајде коска додека си игра во градината на Бети, станува јасно дека градината крие страшни и мрачни тајни од минатото.

Дали откривањето на болните семејни тајни ќе го уништи семејството на Никола?

„Линда Грин станува сѐ подобра и подобра, а овој роман е еден од најдобрите што ќе ги прочитате оваа година“.

Џо Спеин, авторка на романот „Признание“.

„Емотивно и трогателно. Страниците како да се вртат самите од себе, а напнатото четиво ве принудува на размислување“.

Џејн Кори, авторка на романот „The Dead Ex“.

Дополнителни информации

Димензии

145/205mm – 310 страници; брош повез