Подај рака

70.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Боенката-приказна „Подај рака“ е поучна приказна за авантурите на малата лисица со многу илустрации за боење. Оваа сликовница е хуманитарен проект на авторката Наташа Поповска, издавачката куќа Топер и печатницата Дата Понс. Сите средства собрани од продажбата на оваа сликовница се наменети за Универзитетската клиника за детски болести – Скопје, оддел за онкологија.

Дополнителни информации

Димензии

280/210 mm-16 стр. /брош повез