Повик на дивината

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Романи за млади, каде што вие сте директен учесник во текот на приказната. Додека читате ќе бидете ставени пред повеќе патеки и само од вас и вашиот избор ќе зависи судбината на нашата хероина! Возбудливо, зар не?!

Дополнителни информации

Димензии

2 x 129/200 mm – 2 x 270 страници; мек повез