Пиперко

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Нешто ново за најмладите уметници! Три прекрасни книги со по над седумдесет цртежи каде што дечињата се запознаваат и дружат со Бабунко, Бруно и Пиперко преку доцртување, боење и лепење лепенки.

Дополнителни информации

Димензии

220/280 mm-74 стр.