Петтата пеперуга

139.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Напната, возбудлива и непредвидлива приказна за наглото израснување на момчето од белградското сиропиталиште, кое открива дека не е поврзано само со таинствените луѓе и со нивните духови туку и со чудесните, провидни пеперуги. Напишан во најдобриот манир на мистичната фантастика, овој роман по своите особини е уникатен во српската литература за деца и млади.

Дополнителни информации

Димензии

129/200 mm-140 стр