Петалуда и принцезата Итзел

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Дома има правила присилена сум да излезам и да играм надвор секој ден. Немам право да поминувам повеќе од триесет минути пред компјутерот. За среќа, блиску до мојата куќа има шумичка. Со текот на времето тоа место стана мое омилено. Таму, блиску до големиот даб, ја запознав специјалната пеперуга од семејството монарси. Тој е пријател на многу крунисани глави, на мудреци и на големци на овој свет. Не можеше да биде подобро бидејќи ги обожувам пеперугите и патувањата. А исто така, отсекогаш сум сонувала да бидам принцеза! Заедно, ние тргнуваме кон Мексико, во тајното кралство на принцезата Итзел. Дали ќе не придружуваш во нашата прва авантура? Речи ДА!

Дополнителни информации

Димензии

126/177 mm-121 стр.