Петалуда и принцезата Емико

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Јас и Шака веќе не ги броиме километрите. Нашата нова авантура не носи во Јапонија, на другиот крај на планетата, во време кога се слави празникот на цутењето на црешите. Во текот на ова чудесно патување ќе ја запознаам нејзиното височество принцеззата Емико. Заедно откриваме како се одвива животот во Токио, кој е прекрасен град и полн со изненадувања! Дали некогаш си присустувал на церемонија со чај? Дали некогаш си носел кимоно или си чекорел по патека покриена со роса? Нема да ти раскажувам повеќе… Само едно нешто треба да направиш за да се најдеш со нас во земјата на изгрејсонцето. Отвори ја веднаш оваа книга!

Дополнителни информации

Димензии

126/177 mm-149 стр.