Петалуда и Апони, ќерката на шаманот

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Се заразив со вирусот на патувањето! И Шака, мојот пријател пеперуга, ме води на незаборавни патувања. Овој пат, ние тргнуваме кон едно индијанско село, каде што ја сретнувам Апони, ќерката на шаманот, која како да ми е сестра-близначка. Двете, тргнуваме во срцето на шумата во потрага по дивото растение, кое би можело да му го спаси животот на Најати, младо момче што се разболува од тешка болест. Таа мисија ни ја довери шаманот и секоја минута е важна. Дали ќе успееме? Нурни се во оваа книга за да дознаеш!

Дополнителни информации

Димензии

126/177 mm-121 стр.