Патување во центарот на земјата

160.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Значи, дали си подготвен за патување во центарот на земјата кое ќе те остави без здив? Не ти треба ниту голем куфер, ниту пасош. Единствено ти треба твојата лупа! Употреби ги твоите вештини за набљудување и логика и покажи ја својата генијалност и интелигенција… во случај да сакаш да останеш неповреден!

Дополнителни информации

Димензии

210/300 mm – 32 страници ; мек повез и илустации во боја