Палешка

35.00 ден

Категории: ,

Опис

Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст, освен по својата содржина, и по својата големина, направени така да можат да ги држат во рака и малите детски рачиња.

Дополнителни информации

Димензии

120/165mm-16 страници