Одземање

270.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!
Категории: ,

Опис

Со оваа сложувалка од 58 парчиња вашето дете на многу едноставен и лесен начин ќе ја усвои операцијата одземање.

Дополнителни информации

Димензии

370/284 mm- картон