Нејзиното име – АЈЛИН

199.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Ова е книга за вистинската и бурна животна приказана на Ајлин Девримел.. Ќе ви откриеме само малку. Ајлин била мажена четири пати, и тоа дури и за либиски принц и станала принцеза. Завршила медицина и станала многу познат психијатар. А откако и здодеало се, станува офицер на американската војска со чин полковник..

Дополнителни информации

Димензии

100/200mm -391 страници; брош повез