Надеж книга 2

198.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Продолжението на Надеж… Во времето кога Босна, омиленото место на Османлиите се губи на маса, со ставање потпис, семејството Кулин се сели во Истамбул, додека последниот министер за финансиите на империјата во пропаѓање, Ахмет Решат, оди во егзил… Ајше Кулин на своите читатели уште еднаш им нуди книга што нема да ја пуштат од раце и подарок, кој по читањето, длабоко ќе им се вреже во сеќавањата.

Дополнителни информации

Димензии

100/200mm -272 страници; брош повез