Мускулен систем

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Тука ќе го откриеме нашето тело и ќе научиме како тоа функционира преку мускулниот систем. Младите читатели ќе уживаат и ќе се стекнат со многу интересни информации кои ќе им помогнат како основа и во нивните натамошни изучувања и истражувања на човековото тело.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници; тврд повез