Музика

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Тука ќе ги откриете музичките инструменти како и музичките правци низ историјата. Младите читатели ќе уживаат и ќе се стекнат со многу интересни информации кои ќе им помогнат да навлезат подлабоко во светот на музиката.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја