Мојот свет на зборови и букви

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Помогнете им на вашите деца кои започнуваат со своето образование. Оваа книга ќе му помогне на секое прваче во изучувањето на буквите и зборовите на забавен и интересен начин.

Дополнителни информации

Димензии

205/288 mm – 31 страници ; брош повез