Мојот прекрасен свет на игри

98.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Вкупно седум игри за целото семејство и за вистинско уживање. Тематски различни, но за сите заедничко е тоа што може да ги играат двајца или повеќе играчи со помош на коцките и жетоните кои одат заедно со книгата.

Дополнителни информации

Димензии

165/300 cm- 14 стр