Мојот брат

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Топла книгичка за дечиња, која им помага да ги разберат сите прекрасни и неповторливи аспекти на врската со нивното братче. Симпатичните илустации и едноставните реченици ја прават оваа книга идеална и лесно разбирлива за вашите деца.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја