Мојата прва АБВ

230.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Македонската азбука со фотографии кои одговараат на соодветната буква. Книгата е изработена од пена материјал.

Дополнителни информации

Димензии

195/195 mm-10 страници