Мојата голема книга со најубавите бајки

263.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

Оваа џиновска книга претставува прекрасна збирка од класични приказни за децата што ги имаат совладано основите на читањето. Секоја бајка содржи по неколку зборови кои ќе го збогатат речникот на Вашето дете, а во Збирката се наоѓаат следниве наслови: Пепелашка, Грдото патче, Јовче и волшебниот грав, Малечката сирена, Снежана и седумте џуџиња, Заспаната убавица и Црвенкапа.

Дополнителни информации

Димензии

340/470 mm-16 страници, брош повез