Мојата боенка

85.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Што правеше Кони цел ден? Во оваа книга децата ќе најдат многу нешта што би ги интересирале. Нешта што ги прават Кони и нејзините другарчиња. Од утрото, од станувањето и миењето заби, играњето со другарчињата на игралиште и ручекот, па се до приказните за добра ноќ…Како нешто посебно оваа книга ви нуди сами да направите слика со прозорчиња.

Дополнителни информации

Димензии

190/270 mm-24 страници