Моите фантастични игри

230.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!

Опис

Оваа фантастична книга со игри ќе обезбеди часови на забава за целото семејство. Покрај четирите, едукативни игри, во оваа сликовница се вклучени пулови и коцка кои ќе ви помогнат во креирање на играта. Поминете квалитетно време со вашето дете, забавувајќи се со оваа фантастична сликовница.

Дополнителни информации

Димензии

210/300 mm – 8 страници ; тврд повез и илустации во боја