Моите први 1000 збора

904.00 ден

Купете го овој производ и добијте 9 поени!
Категории: ,

Опис

Со оваа книга децата имаат прекрасна можност преку забава да ги направат првите чекори во учењето на англискиот јазик. Малите животни што се дел од четирите приказни, со своите авантури го заробуваат детското внимание и учењето го прават полесно и поинтересно. Секоја страница е опремена со убави илустрации, кои ги појаснуваат најважните зборови во приказните.

Дополнителни информации

Димензии

215/290 mm – 128 стр; тврд повез