Моите омилени приказни за животни

378.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Четири возбудливи басни со живописни и автентични слики. Супер книга за читање, разгледување и раскажување! Содржина: 86 страни, целосно илустрирани во боја!

Дополнителни информации

Димензии

200/270cm- 87 стр