Моите најсмешни приказни за животни

378.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!

Опис

Во оваа книга поместени се седум најразлични приказни за животните кои се живописно илустрирани и со многу љубов. Прекрасна книга која може некој да ви ја чита или да ја читате самите и подоцна да ја прераскажувате.Што се доживува кучето Тото додека се вози со автомобил и зошто возењето со трактор може да биде поубаво отколку со спортски автомобил, сето тоа може да се дознае преку оваа книга.

Дополнителни информации

Димензии

200/270cm- 87 стр