Метро

105.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Изработено од тврд картон со прекрасни илустрации на животни ви овозможува да ја мерите висината се до 180 сантиметри.

Дополнителни информации

Димензии

155/185 mm (склопено); картон