Месечина

150.00 ден

Купете го овој производ и добијте 2 поени!
Категории: ,

Опис

Единствениот природен сателит на земјата секогаш претставува фасцинантна појава за луѓето. Сите информации за Месечината што ве интересираат вас и вашето дете, ќе ги најдете во оваа енциклопедија. Лесно сфатливи факти проследени со прекрасни фотографии, ќе го задржат вашето внимание и ќе го збогатат вашиот фонд на знаење.

Дополнителни информации

Димензии

217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја