Мелвин носи готвачка капа

80.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Коефициентот на креативност кај детето се разликува од неговиот коефициент на интелигенција според одлуките што ги донесува за да се соочи со различни ситуации во животот. За некои деца животот претставува низа правила и закони. Но има и такви деца што сакаат да одат по нов и неоткриен пат за да откријат нови и неверојатни нешта. Да се одгледаат деца со висок коефициент на креативност е потребен тренинг на нивниот ум преку приказни, книги и активности од најмала возраст. Ова е сликовница која ќе ви помогне во тоа.

Дополнителни информации

Димензии

210,200 mm- 24стр.; мек повез и илустрации во боја