Математика и информатика

441.00 ден

Купете го овој производ и добијте 4 поени!
Категории: ,

Опис

Овој труд, поделен на пет делови, илустративно ве води низ историјата на матеметиката и информатиката со прецизни информации, додека привлечниот начин на прикажување на симболите, теоремите, постулатите ја прават идеален прирачник за подготвување на испити или за изнаоѓање одговори на прашањата од современиот свет.

Дополнителни информации

Димензии

220/290 mm – 95 стр; тврд повез