Малерите на Макс Крамбли – Хаос во основното училиште

250.00 ден

Купете го овој производ и добијте 3 поени!

Опис

О не, Макс Крамбли повторно се најде во незгода. Вториот дел од серијалот за вашиот омилен палавко.

Дополнителни информации

Димензии

140/202 mm -340 страници; брош повез