Лутина

126.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!

Опис

Се лутиш ли кога другарчињата те задеваат? Се лутиш ли на твоето братче или сестриче? Неодолива книгичка, која ги покажува сите работи што ги лутат дечињата. На нежен и внимателен начин ин помага на дечињата да го разберат чувството на лутина.

Дополнителни информации

Димензии

150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја