Лулу има лош ден

80.00 ден

Купете го овој производ и добијте 1 поени!
Категории: ,

Опис

Како што растат децата, општеството очекува од нив да ги контролираат своите движечки емоции. Во нивни најдобар интерес е уште од најмала возраст да научат како да владеат со емоциитеи да ги изразуваат позитивно. Исто така, децата мора да научат како нивните емоции влијаат на другите и може да имаат огромен ефект на нивниот секојдневен живот. Тука се јавува потреба од развивање на емотивниот коефициент за подобро да ги разберат, сочувствуваат и да се соочуваат со различните животни ситуации.

Дополнителни информации

Димензии

210,200 mm- 24стр.; мек повез и илустрации во боја